Reportage i Lokaltidningen Stenungsund

Gårda Johan Sport håller just nu på och slutför uppförandet en multiarena i Jörlanda i Stenungsunds kommun. Lokal media har besökt anläggningen som ska stimulera barn till lek och rörelse med innehåll som basketkorgar och konstgräs som ger möjlighet till bland annat basket och fotboll. Ytan uppgår till 3+ x 28 meter.

Till tidningen säger David Gabrielson, försäljningsansvarig på Gårda Johan Sport:
– Arenan är av modellen Deauville, som är den vi har sålt i Sverige så här långt. Den första installerade vi i Husby i Stockholmsområdet, som var ett Uefa-projekt i samband med att finalen (Uefa Europa League) spelades i Stockholm Vi har också två i Bollebygd, en i Stenkullen och två arenor i Göteborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakta oss

Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss så snart vi kan.

Telefon

031-55 92 00


Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB

Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 49 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se