3D figurer

Föreställ dig att flyga bort på ett jättebi eller resa genom djungeln på ryggen av en tiger! 3D-djuren uppmuntrar barnens fantasi och skapar inspirerande lekmiljöer.

Barn älskar att använda sin fantasi och skapa sina egna äventyr medan de leker.

Sortimentet av 3D-gummidjur och former erbjuder en spännande ny lekplatsupplevelse och förbättrar inte bara utseendet och känslan av en lekyta, utan skapar också känsla av äventyr. Det nya sortimentet är roligt, underhållande och säkert, eftersom varje form uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN1176 och är täckt med en högkvalitativ gummiyta som gör det bekvämt och säkert för barn att klättra.

I privata eller säkra miljöer kan djuren, om de inte är förankrade till marken, enkelt flyttas runt då och då för att skapa nya lekmönster för barnen och en helt ny lekupplevelse - allt utan att behöva göra nya investeringar. 3D-djuren kan installeras på praktiskt taget vilken yta som helst och kommer lägga till glädje och ett nytt element av spänning i leken. 

Spheres

Inspirationen till Playtop Spheres kommer från druvorna på en vinranka. Playtop har skapat en ny dimension till ytan genom utvecklingen och introduktionen av Playtop Spheres.

Ge lekplatsen ytterligare dimension med tredimensionella gummiklot - Playtop Spheres. Kloten kan fås i tre storlekar - 350 , 450 och 600 mm i diameter - och kan används i stadsområden, på lekplatser, i parker och i trädgårdar. Alla storlekar finns också som halvstorlekar.

Playtop Spheres kan installeras med ett markankare eller på en ytmonterad platta.

Bli inspirerad och låt dig inte begränsas, kloten används lika bra som sittplatser som till dekoration eller lekyta. Kloten är tillverkade av Playtop gummigranulat och kan fås i 21 olika färger.

 

 

 

 

 

 

 

 

Här kan du ladda ner broschyren med våra Spheres

 

 

 

Tillgängliga färger

Standardfärger

Kontakta oss

Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss så snart vi kan.

    Telefon

    031-55 92 00


    UPP

    Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
       Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 49 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se