Gångvägar

Playtop Walk

Playtop Walk är en ny produkt i Playtop-sortimentet som kan användas till olika typer av gångvägar, uteplatser och parkeringsplatser. Ett miljövänligt system av återvunnet gummi tillsammans med dekorativa stenar som kan väljas i tre olika färger. Röd, silver och guld.

Playtop Walk är lämplig för gång-, cykel- och lätt ridtrafik på stigar och landsbygdsspår. Genom sin jämna, fjädrande och halkbeständiga yta uppfyller Playtop Walk kriterierna för att också kunna betecknas som en tillgänglig yta för rullstolsanvändare och även för barnvagnar och vagnar.
Stadsplanerare och arkitekter skapar inte bara modern arkitektur utan använder även lämpligt anpassade, moderna och framför allt hållbara produkter. Gångvägar, parkeringsplatser, uteplatser, gågator och privata trafikytor ger ett stort bidrag till stadens invånares välbefinnande och just för detta finns det nu ett hållbart nytt material som heter Playtop Walk.

Ett vattengenomsläppligt ytbeläggningssystem, sammansatt av återvunna, REACH certifierade lastbilsdäck. Sammansättningen av materialet skapar en stark, vattengenomsläpplig yta. Regnvatten kan spridas och förhindrar att stora pölar bildas. Miljövänlighet med stor design, attraktivitet och livslängd.

Playtop Walk är helt poröst och är effektivt dränerande och uppfyller kraven för SUDS (Sustainable Urban Drainage Systems). Playtop Walk kan installeras direkt på ett komprimerat och dränerande stenfundament eller på en befintlig betong eller asfalt. Kontakta oss för specifikationer och krav på understrukturer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fördelar

Enkelt och snabbt att installera, endast ett lager
Effektiv dränering – 100% genomsläpp
Torkar fort
Miljövänligt
Kräver lite underhåll
Halkfritt
Bekväm att gå på
Ljuddämpande
Snyggt utseende

Användningsområden

Gång- och cykelvägar
Kyrkogårdsgångar
Parkeringsplatser
Entrèer
Uteplatser
Gågator
Privata trafikytor

Playtop Walk Gold

Playtop Walk Silver

Playtop Walk Röd

Playtop Walkway

Playtop Walkway består av en mycket motståndskraftig och dränerande gummibärande bana som finns i en mängd olika färger.

 

 

 

 

 

Förutom att det är lämpligt för gångbanor på golfbanor, konsertområden och i stadsmiljöer är Playtop Walkway också perfekt som en "tyst" dämpande yta för utomhus Yoga, Tai Chi och liknande aktiviteter som är positivt för välbefinnandet. Playtop Walkway är vattengenomsläpplig och därför perfekt året om, oavsett om det är en golfbana, en dekorativ väg i en lantlig eller urban miljö eller helt enkelt en dekorativ och bekväm yta för fritidsaktiviteter som kanske kompletterar den omgivande naturen eller arkitektoniska miljön.

  Kontakta oss

  Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss så snart vi kan.

   Telefon

   031-55 92 00


   UPP

   Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
      Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 49 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se