Kundkommentarer

”Vi är väldigt nöjda med spelegenskaperna både på sommaren och vintern. Sommaren är det nödvändigt med bevattning men då är den bättre än naturgräs. Vintern körde vi inte fullt ut men på vårvintern funkade den bra med snöslunga och salt.”
 
”Ifyllnadsmaterialet är väldigt lättskött och ligger still på ett bra sätt. Det är väldigt lite som hamnar på sidan av planen.”
 
”För mig är det otroligt konstigt att ni inte lagt flera sådana här planer.  Ni får ta med några potentiella kunder och visa dem vår plan.”
 
Jonas Fred Hell, Fridh & Hells Bygg AB, konstgräsplanen på Långevi IP, Bengtsfors.

Göteborg Kamratgården Svenska Damlandslaget med tränar på IFK Göteborgs nya hybridgräsmatta upp på Kamratgården många unga tjejfotbollsspelare var där och tittade på Foto Tommy Holl IBL
”Som vanligt perfekta förberedelser med en välskött plan. Här trivs vi verkligen och får de bästa förutsättningar för våra avgörande VM-kvalmatcher.”
 
Peter Gerhardsson, förbundskapten för damlandslaget som inför sina matcher gärna laddar på Kamratgårdens hybridgräsmatta.

”Trots att det bara gått fyra och en halv vecka sedan planen såddes var den väldigt bra i vår premiär. Jämn, fast och tät och framförallt lämnade den inga hål eller torvor efter sig. Det känns oerhört lovande för framtiden.”
 
Östers tränare Christian Järdler efter premiären på Myresjöhus Arena, där det numera ligger en ny hybridgräsmatta från Gårda Johan Sport.

”Den ska i första hand vara avsedd för breddfotboll, men också fungera som en samlingsplats för andra arrangemang och event”.
 
”Jag vill påstå att det här är Sveriges mest miljövänliga konstgräsplan med såväl hängslen som livrem och alla förbundsdirektiv uppfyllda. Vi är oerhört belåtna med det Gårda Johan Sport levererat och den dialog som funnits genom hela projektet.”
 
Thomas Olsson på PPS Consulting, projektledare för ”Konstgräsalliansen” och den nya konstgräsplanen på Ängevi i värmländska Forshaga:

Kontakta oss

Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss så snart vi kan.

Telefon

031-55 92 00


Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB

Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 49 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se