Lekutrustning

Lekredskap designade och tillverkade i Skandinavien. Nu kan vi även erbjuda våra kunder underhållsfria lekredskap till högsta kvalitet, helt enligt Gårda Johans måtto att leverera hållbara produkter med hög kvalitet. LEDON har under tre generationer utvecklat lekredskap baserat på studier av barns lek och inspiration från pedagoger. Produkterna är framtagna för att passa barnens behov och främja lärande genom lek.

Dansk design och tillverkning i Danmark säkerställer hög estetik, skandinavisk kvalitet samt korta leveranstider.

Vi hjälper er med att ta fram lämpliga lekredskap för att skapa en lekmiljö som passar era specifika behov baserat på åldersgrupper, placering, budget, säkerhetsområden, underlag mm.


Inspirations bilder

Bilder från en lekplats i Frankrike där man har använt sortimentet från Ledon Explore. Där finns klätterställningar, tunnelrutsch, fågelbogungor, lekhus, klätternät, kryptunnlar och mycket mer.  De mjuka färgerna på lekutrustningen smälter fint ihop med miljön runt om, både med hus och växter. Även fallskyddsgummit har matchats perfekt med temat på lekutrustningen.

 

Längre ner på denna sidan kan du bläddra i katalogen Ledon Explore eller klicka här.

Ledon Pirates

Livet på fartyget är på ostadig mark. Titta runt - kanske kan du hitta vägen upp till ratten och hjälpa mig att styra ut till de sju haven på jakt efter den dolda skatten. Om du utforskar kaptenens hytt hittar du skattkartan och kompassen som ger dig en ledtråd till var skatten på ön kan finnas. Nere i fartyget är alla fångarna - se upp! Kanske måste du gå den vingliga plankan, där de hungriga hajarna väntar... Ja, livet ombord på LEDONs piratfartyg är en livlig berättelse full av lek och fantasi...

LEDON Pirates, en ny spännande temaserie som väcker fantasin. I underhållsfria material. Klicka på katalogen för att bläddra i den. För att ladda ner katalogen som pdf klicka här

 

Ledon Explore

Upptäckter upptäcker sig inte själva, då är det bara att spänna fast tropikhjälmen och bege sig ännu längre in i vildmarken. Spännande världar växer fram i fantasin när barn leker i lekmiljöer ur LEDONs Explore-serie. I denna katalog kan du upptäcka seriens många lekredskap, som i kombination med varandra kan skapa perfekta Explore-universum till just er lekplats.

LEDON Explorer, en underhållsfri serie i dämpade färger. Klicka på katalogen för att bläddra i den. För att ladda ner katalogen som pdf klicka här

 

 

Ledon Castle

Alla vill ha nyckeln till skattkistan, men vägen dit är farofylld och belagd med massor av utmaningar: det skall balanseras, klättras och hittas vägar genom mörka gångar. Och tar man bara ett felsteg, riskerar man att kastas i fängelsehålan, där handbojor håller en fast för tid och evighet. LEDON Castle är serien där fantasin når nya och helt oanade höjder. Under balkongen är scenen öppen för lite av varje – och oavsett om man letar efter nyckeln till skattkistan, prinsessans hjärta eller fängelsehålan, ja, här finns verkligen något för alla!

LEDON Castle, ny spännande temaserie i underhållsfria material. Klicka på katalogen för att bläddra i den. För att ladda ner katalogen som pdf klicka här

 

 

Ledon Miniplay

LEDON Miniplay, en serie som har utvecklats med särskild fokus på åldersrelaterade aktiviteter och motoriska förmågor hos barn i 0-4 åldersgruppen. Klicka på katalogen för att bläddra i den. För att ladda ner katalogen som pdf klicka här

 

Ledon Tunnelrutschkanor

LEDON Tunnelrutschkanor är lämpliga för installation i alla leksystem och lämpar sig särskilt väl som terrängrutschkanor. Klicka på katalogen för att bläddra i den. För att ladda ner katalogen som pdf klicka här

 

Ledon huvudkatalog

LEDON Huvudkatalog Klicka på katalogen för att bläddra i den. För att ladda ner katalogen som pdf klicka här


Produktsortiment Playtop

 • Playtop 3D Program

  En helt unik uppsättning av figurer tillverkade i vårt högkvalitativa EPDM gummi. Självklart testade och godkända enligt EN 1176. Byt ut ett traditionellt lekredskap mot ett 3D djur och uppmuntra på så sätt barnen till att använda sin fantasi. Redskapen ökar både rörelsemönster och kreativiteten hos barnen som leker på ytan, saker som bevisligen ökar välmående bland barnen.

  >>Här kan du ladda ner broschyren med våra 3D Djur & Figurer

 • Playtop Spheres

  Ge lekplatsen ytterligare dimension med tredimensionella gummiklot - Playtop Spheres.
  Kloten kan fås i tre storlekar - 350 , 450 och 600 mm i diameter - och kan används i stadsområden, på lekplatser, i parker och i trädgårdar.

  Bli inspirerad och låt dig inte begränsas, kloten används lika bra som sittplatser som till dekoration eller lekyta. Kan även beställas med roterbart fäste. Kloten är tillverkade av Playtop gummigranulat och kan fås i 20 olika färger.

 • Playtop Street

  Interaktiv lekyta för alla åldrar.
  Välkommen att upptäcka Playtop Street - framtidens lekplats. Playtop Street är ett unikt koncept för mental och fysisk träning.
  Playtop Street är en interaktiv lekyta/spelplan som kan utformas i fyra olika former:

  • i-Oval
  • i-Ufo
  • i-Circle
  • i-Lane

  Playtop Street levereras med fem standardspel. Interaktiva lekar som utmanar både kropp och hjärna.
  Dessutom består underlaget till Playtop Street av 92% återvunnet material.

  Spelytan Playtop Street kan designas med företagsloggor och liknande. Vi hjälper dig självklart från idé till installation.
  Läs mer om Playtop Street på: www.playtopstreet.com

Kontakta oss

Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss så snart vi kan.

Telefon

031-55 92 00


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 49 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se