Utegym 
Street Workout


STREET WORKOUT

Inferno Street Workout är en serie med 6 olika redskap för träning. Produkterna är av högsta tänkbara kvalitet, där ram/stomme utgörs av stål med diameter 102 mm som är galvaniserat och pulver lackat för att stå emot vårt Nordiska klimat. Handgreppen är mjuka och greppvänliga i anti-halkmaterial. Samtliga produkter uppfyller alla säkerhetskrav i stadsmiljö och ger dessutom varje utövare förutsättningar för en bred form av träning.

Varje produkt kan installeras separat eller som del av en serie av totalt 5 eller 6 stationer. Vi hjälper er med all teknisk information om material, storlek, fallhöjder, markunderlag samt råd och anvisningar till ert projekt. Tydliga instruktioner och träningstips medföljer samtliga produkter för att ge utövaren bästa möjliga upplevelse.

UTEGYM / OMNIGYM

Omnigym är en serie med unika träningsmaskiner för ert utegym. Med en patenterad och unik teknologi erbjuder Omnigym optimal ergonomi och effektiv träning oavsett användarens förutsättningar. Varje maskin kan enkelt anpassas efter individuella förutsättningar. Maskinerna liknar de du finner hos moderna inomhus gym. Användarsäkerheten är hög liksom användarvänligheten. Samtliga maskiner godkända enligt standard EN16630.

Hög kvalitet för lång livslängd gör investeringen riskfri. En investering som är till stor nytta för alla åldrar!

Kontakta oss

Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss så snart vi kan.

Telefon

031-55 92 00


Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB

Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 49 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se