Hybridsuccé på Kamratgården

Sedan tidigt i våras är det full fart på den hybridgräsmatta som Gårda Johan, GML och Jordelit anlagt på Kamratgården och som är den första i sitt slag för ett elitlag i Sverige. Träningar för seniorlaget och matcher för u21 och u19. Om de blåvita lirarna trivs? Utan tvekan.

– En sak är att mattan är fantastisk fin oavsett väderförhållande. Dessutom har vi istället för att kuska runt på olika planer i stan nu fått ett permanent hem med allt vad de innebär av trygghet och trivsel, säger Thomas Olsson, som är huvudansvarig för u21 och u19.

Spelarna i a-truppen stortrivs också med sin nya arbetsplats.
– Underlaget är helt fantastiskt och den påverkan höstvädret normalt sett har på planer i Göteborg märks inte överhuvudtaget på hybridmattan. Inte ett märke även om det ösregnat under hela passet, säger Emil Salomonsson.

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se