Blåvit gräspremiär redan i påsk

Gräset blir snabbt grönare på Kamratgårdens hybridgräsmatta.

– Så är det. Sedan kunde vi faktiskt träna på den redan på påskafton, säger Gustav Hessfelt, koordinator i IFK Göteborg.

Fotbollsallsvenskan är igång sedan ett par veckor tillbaka. Många av lagen har desperat letat gräsytor att förbereda sig på, något som inte varit så enkelt med de kyliga temperaturer och den mängd snö som kommit till och med en bit in i april.

Nu ser våren äntligen ut att vara här.

– Att vintern släppt taget är efterlängtat. Den har varit tuff och vi ligger nog uppemot en månad efter i ett flertal av våra projekt, säger Dick Last, säljrepresentant på Gårda Johan Sport.

IFK Göteborg kunde dock redan 1 april (påskafton) och dagen inför bortapremiären mot Trelleborg beträda sin hybridmatta av märket Mixto, som stod klar under fjolåret.

– Kanske inte så grön. Däremot oerhört jämn och fast, konstaterade assisterande tränare Alf Westerberg efter den första träningen.

Nu börjar det dessutom bli den färg på planen som alla inblandade önskar.

– Förhoppningsvis får vi samma fantastiska kvalitet på den som i höstas då vi under årets tre sista fotbollsmånade kunde nyttja den i 250 timmar, säger Gustav Hessfelt, som är koordinator i IFK Göteborg.

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se