Vi kör även efter slutsignalen

Söndag 24 juni, 17.30 tar Östers IF emot AFC Eskilstuna i den sista omgången i Superettan innan sommaruppehållet. Omedelbart efter slutsignalen startar Gårda Johan Sport arbetet med att lägga en hybridgräsmatta på Myresjöhus Arena.

Lördag 4 augusti kommer Varbergs BoIS på besök i Superettan

Dagen efter tar Växjö DFF emot Rosengård FC i Damallsvenskan.

– Vi har sex veckor på oss för att erbjuda ett perfekt fotbollsunderlag, säger förre landslagsmålvakten och dubbla Uefa-cupmästaren med IFK Göteborg, Thomas Wernerson, som i dag arbetar på Göteborgsföretaget som specialiserat sig på konst– och hybridgräs.

Både allsvenska Malmö FF och IFK Göteborg har sedan 2017 på sina träningsanläggningar hybridgräs av samma sort (italienska Mixto) som kommer att ersätta den naturgräsmatta som legat på Myresjöhus Arena sedan invigningen 2012.

Gårda Johan Sports samarbetspartner, GML Sport, kommer att sköta markarbetet och installationen på matcharenan för spelarna i Östers IF och Växjö DFF.

– Hybridgräs är ett levande material som kräver stor erfarenhet och kunskap. Därför samarbetar vi då det handlar om anläggningsarbetet och driften framåt med GML Sport, som är specialister på gröna sportytor och de i branschen med störst kompetens, säger David Gabrielson, försäljningschef på Gårda Johan Sport.

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se