Röster från Öster efter premiären

Oerhört nöjda. Båda före och efter premiären. Så kan vi sammanfatta intrycken från Östers IF efter hybridpremiären på Myresjöhus Arena i Växjö.

Okej, Östers IF hade garanterat hoppats på mer än 1–1 mot Varbergs BoIS i superettan, då den nya hybridplanen från Gårda Johan Sport invigdes lördag 4 augusti.
Däremot var alla väldigt nöjda med det nya underlag som lagts under sommaren. Kanske inte minst hemmalagets Dragan Kapcevic, som blev historisk som första målskytt på hybridgräset.
Även Östers tränare var mycket belåten med den nya hemmaplanen och säger till Gårda Johan:
– Trots att det bara gått fyra och en halv vecka sedan planen såddes var den väldigt bra i vår premiär. Jämn, fast och tät och framförallt lämnade den inga hål eller torvor efter sig. Det känns oerhört lovande för framtiden.
Inför avsparken passade även Smålands-Posten på att fråga spelare och ledare om den nya mattan.
Oliver Silverholt, spelare:
” Jag tycker hybridgräs är det bästa underlag som finns.
Jens ”Fimpen” Magnusson, materialansvarig:
– Nu slipper jag duscha leriga kläder innan jag stoppar dom i tvättmaskinen. En annan materialskillnad är att skorna slits mindre än på vanligt konstgräs.”
Rickard Engström, fystränare:
– Spelarna brukar känna sig mer fräscha både under och efter matcher på hybridgräs jämfört med andra underlag. Och om spelarna mår bra av ett underlag så blir mitt jobb lättare.”
Dessutom berättar den lokala tidningen om arenachefen på Myresjöhus Arena och att att ”Det lyser i ögonen på Ron Wähämäki när han berättar om det nya hybridgräset.”

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se