Reportage i Lokaltidningen Stenungsund

Gårda Johan Sport håller just nu på och slutför uppförandet en multiarena i Jörlanda i Stenungsunds kommun. Lokal media har besökt anläggningen som ska stimulera barn till lek och rörelse med innehåll som basketkorgar och konstgräs som ger möjlighet till bland annat basket och fotboll. Ytan uppgår till 3+ x 28 meter.

Till tidningen säger David Gabrielson, försäljningsansvarig på Gårda Johan Sport:
– Arenan är av modellen Deauville, som är den vi har sålt i Sverige så här långt. Den första installerade vi i Husby i Stockholmsområdet, som var ett Uefa-projekt i samband med att finalen (Uefa Europa League) spelades i Stockholm Vi har också två i Bollebygd, en i Stenkullen och två arenor i Göteborg.

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se