Gårda Johan levererar hybridgräs till stormatch

Sommaren 2018 anlade Malmö FF hybridgräs på sin träningsanläggning. Nu blir det ett likadant underlag på mesta mästarnas matcharena.
Leverantör av underlaget är Gårda Johan Sport Lek & Landskap.
– Det är självklart ett stort prestigeuppdrag för vår del, säger David Gabrielson, försäljningschef på göteborgsföretaget.

20-faldiga svenska mästarna Malmö FF tog sig i höstas vidare från gruppspelet i Uefa Europa League. Lottningen av 16-delsfinalerna gav det brittiska storlaget Chelsea på hemmaplan i det första mötet.
För att kunna erbjuda bästa möjliga underlag kommer en hybridgräsmatta att ligga på plats lagom till avspark.
– Det är av samma italienska fabrikat, Mixto, som finns på deras träningsplan och som MFF är väldigt nöjda med, berättar David Gabrielson, försäljningschef på Gårda Johan Sport Lek & Landskap.

Även IFK Göteborg använder sig av ett likadant underlag på Kamratgården. Även på Myresjöhus Arena i Växjö finns sedan i somras ett hybridgräs från Mixto.
Gräsmattan ligger just nu under värmelampor i Danmark och kommer att transporteras och rullas ut på Stadion i Malmö en bit in februari.
Entreprenör/huvudavtalspartner är GML.

Metoden används sedan en tid av flera storklubbar i Europa, exempelvis Real Madrid, Milan och Ajax.

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se