MFF-stjärnan hyllar hybriden

Markus Rosenberg – Malmö FF:s stora profil – är tydlig inför supermatchen mot Chelsea.
– Hybridgräs är framtiden.

Torsdag 14 februari är det dags för en av säsongens största matcher i svank fotboll. Malmö FF tar emot Chelsea i åttondelsfinalen i Uefa Europa League.

Även om fotbollsfesten avgörs på alla hjärtans dag är det inte för att vara artig och snäll som MFF:s stora stjärna är tydlig med att hylla det underlag som väntar torsdag afton (avspark 21.00). Markus Rosenberg är känd för sin uppriktighet och för att säga vad han verkligen tycker.
Sedan några veckor tillbaka har GML anlagt den hybridgräsmatta (av italienska märket Mixto) som levererats av Gårda Johan Sport Lek & Landskap.

Efter träningspremiären på den nya mattan säger en erfaren kapten till Sydsvenska Dagbladet:
– Den känns som vilken gräsmatta som helst.

Rosenberg fortsätter:
– Nu har vi bara ett första intryck, men det är mycket bra. Och ändå är den inte helt hundra nu, de har lagt på sand och så för att få den ännu bättre till på torsdag. Det känns bara som att gå ut på gräs helt enkelt. Hybriden är framtiden.

Rosenberg har visat ett stort engagemang då det handlar om det nya underlaget på sin hemmaplan och till och med varit på plats i danska Odense, där den vuxit till sig under vintern.
– Jag känner lite större ansvar för den, säger Markus med ett skratt till Sydsvenskan.

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se