Gårda Johan Sport återförsäljare av TEQBALL® bord!

TEQBALL® är en relativt ny sport, en bollsport som spelas på ett multiaktivitetsbord. Sporten är rolig, fartfylld och speciellt utformad för att kombinera fysisk aktivitet med gruppspel. Spelet passar mycket bra till skolor, idrottsområden, klubbar, aktivitetsområden eller campingplatser. Bordet är av hög kvalité och tål skolbruk. TEQBALL bordet är perfekt för uppvärmning och som ett extra tävlingsmoment i träningen. Läs mer – https://gardajohansport.se/teqball/

Hör av er till oss om ni vill veta mer eller beställa!

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se