Ett tillskott bland våra boulders, Z065

Klättring på boulder har blivit allt mer populärt de senaste åren, och det är inte svårt att förstå varför. Boulderklättring erbjuder en utmaning som kräver både styrka och teknik, samtidigt som det ger en fantastisk träningsupplevelse för både kropp och sinne.

En av de stora fördelarna med boulderklättring är att det kan utövas utomhus i naturen eller inomhus i en klätterhall. Detta gör det till en mångsidig sport som kan anpassas efter väder och årstid. Bouldering handlar också om att lösa problem genom att hitta den bästa rutten upp för klippan. Detta kräver inte bara styrka och uthållighet, utan också mental skärpa och kreativitet.

Förutom att vara en rolig och utmanande sport, är boulderklättring också en fantastisk träning för hela kroppen. Detta beror på att det kräver en mängd olika muskelgrupper att arbeta tillsammans, inklusive armar, ben, kärna och rygg. Det kan också hjälpa till att förbättra balans och koordination, vilket är avgörande för att lyckas klättra på svåra klippformationer.

Nu har vi fått ett tillskott bland våra boulders – Z065! En boulder som passar för de något yngre klättrarna, från ca 12 år ålder.

Läs mer om våra boulders här – https://gardajohansport.se/boulder/

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se