Nyhet! Nya färger till vårt fallskyddsgummi

Vi på Gårda Johan Sport är stolta över att kunna presentera en spännande nyhet för vårt sortiment av fallskyddsgummi: nya färger på vårt högkvalitativa EPDM-gummi!

Vi kan nu erbjuda våra kunder fler alternativ när det gäller färgval för fallskyddsgummi. Vårt EPDM-gummi har länge varit känt för sin höga kvalitet och hållbarhet, men nu kan du också välja mellan ännu fler olika färger för att matcha din lekplats design och stil. Se alla tillgängliga färger på https://gardajohansport.se/fallskyddsgummi/

De nya färgerna som vi erbjuder är: sand yellow, gentian blue, och iron grey. Vi är säkra på att våra kunder kommer att uppskatta detta tillägg till vårt sortiment och vi är glada över att kunna erbjuda ännu mer anpassningsbarhet för era projekt.

Som alltid kan du lita på att vårt EPDM-gummi är tillverkat av högsta kvalitet och uppfyller alla relevanta säkerhetsstandarder. Kontakta oss idag för att få mer information om vårt nya sortiment av färger för EPDM-fallskyddsgummi och hur vi kan hjälpa dig att skapa en säker och vacker lekplats.

Telefon – 031-925500
E-mail – info@gardajohansport.se

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se