3D figurer

Föreställ dig att flyga bort på ett jättebi eller resa genom djungeln på ryggen av en tiger! 3D-djuren uppmuntrar barnens fantasi och skapar inspirerande lekmiljöer.

Barn älskar att använda sin fantasi och skapa sina egna äventyr medan de leker.

Sortimentet av 3D-gummidjur och former erbjuder en spännande ny lekplatsupplevelse och förbättrar inte bara utseendet och känslan av en lekyta, utan skapar också känsla av äventyr. Det nya sortimentet är roligt, underhållande och säkert, eftersom varje form uppfyller den europeiska säkerhetsstandarden EN1176 och är täckt med en högkvalitativ gummiyta som gör det bekvämt och säkert för barn att klättra.

I privata eller säkra miljöer kan djuren, om de inte är förankrade till marken, enkelt flyttas runt då och då för att skapa nya lekmönster för barnen och en helt ny lekupplevelse - allt utan att behöva göra nya investeringar. 3D-djuren kan installeras på praktiskt taget vilken yta som helst och kommer lägga till glädje och ett nytt element av spänning i leken. 

Klot/Spheres

De hela och halva kloten är fina designdetaljer om man vill framhäva en lekplats. Fungerar lika bra oavsett om de används inomhus eller utomhus. Kloten och halvkloten passar in i alla omgivningar på grund av sin harmoniska form och mjukar upp ytornas utseende. 

Ge lekplatsen ytterligare dimension med tredimensionella gummiklot. Kloten kan fås i elva storlekar - 300, 400, 500, 600, 700, 800, 1000, 1200, 1400, 1600 och 2000 mm i diameter och kan används i stadsområden, på lekplatser, på gågator, i parker och i trädgårdar eller som dekorativa avgränsare till ytor.

Spheres i storleken 1600 och 2000 mm kan fås med klättegrepp och blir en häftig klätteryta eller med ett rör som man kan krypa igenom.

 

 

 

 

 

Spheres finns också som halvklot i storlekarna 300, 400, 500, 600 och 700 mm.

 

 

 

 

Kloten kan installeras med ett markankare eller på en ytmonterad platta.

Bli inspirerad och låt dig inte begränsas, kloten används lika bra som sittplatser som till dekoration eller lekyta. Kloten är tillverkade av gummigranulat och kan fås i 20 olika färger. 

 

 

 

 

 

 

 HÄR KAN DU LADDA NER BROSCHYREN MED VÅRA SPHERES 

 

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se