Fallskydd

Fallskydd för lekplats och aktivitet

Upptäck vårt omfattande sortiment av fallskydd för lekplatser! Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa och säkra produkter som skyddar barnen vid lek och aktiviteter.

Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av fallskyddsmaterial, som gummiunderlag, konstgräs och fallskyddsflis som är speciellt utformade för att minimera skaderisken vid eventuella fall. Dessa material är hållbara, stötdämpande och erbjuder överlägset skydd mot stötar och slag.

Vi erbjuder också olika tjocklekar, färger och mönster för att möta olika behov och krav. Våra fallskydd är testade och certifierade enligt internationella säkerhetsstandarder för att säkerställa att de uppfyller de strängaste kvalitetskraven.

Vi förstår vikten av att ha en säker lekmiljö, och vårt fallskyddssortiment är utformat för att göra just det. Genom att investera i våra produkter kan du vara trygg i vetskapen att du har skapat en säker och skyddad lekplats för barnen att njuta av.

Kontakta oss idag för att få mer information om vårt fallskyddssortiment och hur vi kan hjälpa dig att skapa en säker och rolig lekmiljö för barnen.

 

 

Vårt fallskyddssortiment

Vårt fallskyddssortiment består av GJ Fallskyddsgummi, fallskyddsgummi Infinergy, fallskyddsgummi Cushion+, fallskyddsflis, samt vårt fallskydd med konstgräs Playgreen. Vi har flera PAH-fria alternativ.

GJ Fallskyddsgummi, det traditionella innehållet, SBR i botten och EPDM i toppen.

Fallskyddsgummi Infinergy ett nytt PAH-fritt material för basskiktet,  expanderad termoplastisk polyuretan (E-TPU) och EPDM i toppen.

Fallskyddsgummi Cushion+ är också ett PAH-fritt material för basskiktet, 100% nytt EPDM och med EPDM i toppen.

Fallskyddsflis, HIC testad av svenskt lövträ

PlayGreen, vårt fallskydd med konstgräs består av väderbeständig sviktpad samt konstgräs från vårt sortiment som dressas med sand.

 

 

HIC testad fallskyddsflis

Produkter

Fallskyddsgummi ger möjlighet att skapa en fantasifull och trygg lekplats, såväl som praktiska och hållbara spelplaner, gymytor och golfstigar.

Fallskyddsgummi

Playgreen

Fallskyddsflis

Lekplats med fallskyddsgummi i färger matchande med omgivningen

Lekplats med fallskyddsgummi i färger matchande med omgivningen

Multisportarena med fallskyddsgummi som underlag

Multisportarena med fallskyddsgummi som underlag

Lekplats med Playgreen, konstgräs, pad och sand som fallskydd

Lekplats med Playgreen, konstgräs, pad och sand som fallskydd

Lekplats med fallskyddsflis

Har du frågor eller vill ha en offert. Hör gärna av dig till vår säljare 

Kristoffer
Ketels

Fallskyddsgummi, konstgräs, lekutrustning, multiarenor

070-896 51 95

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se