Finansieringslösningar och leasing

Finansiera ditt projekt

Har ni ett projekt som ni vill genomföra men saknar nödvändig finansiering? Planerar ni att byta ut eller investera i en ny konstgräsplan eller aktivitetsyta för din klubb eller förening?

Vi på Gårda Johan Sport vet hur viktigt bra kvalitet och funktion är på sportanläggningen och att man ibland kan behöva finansiell hjälp för att kunna genomföra sitt projekt. Vi erbjuder finansiell rådgivning tillsammans med vår finansieringspartner för att hitta lösningar som gör det möjligt för dig att förverkliga dina projekt och som även kan ge dig möjlighet att komma igång snabbare. Med rätt finansieringslösning kan du öka din investeringskapacitet och genomföra fler projekt samtidigt. Detta kan leda till en snabbare tillväxt och utveckling för din verksamhet.

Finansiering kan ofta bestå av en mix av egen insats (kan vara lån, gåvor eller föreningens egna kapital) bidrag från fonder eller stiftelser och bidrag från kommunen, näringslivet eller privatpersoner.

Finansiell rådgivning

Vår finansieringspartner finns där som bollplank och hittar finansieringslösningen som passar er verksamhet.

”Vi tar en dialog med kunden, sätter oss in i kundens verksamhet och ser vilken finansieringslösning som passar just denna kund. Samt ser till att kunden kan slutföra sin investering.

Vinningen med leasing

  • Det som är gemensamt i nästan alla branscher är att det krävs investeringar för att klubben eller föreningen ska fortsätta utvecklas och vara välmående.
  • Leasing är oftast det enklaste och mest förmånliga sättet att finansiera en produkt in till verksamheten.
  • Föreningen/samfälligheten slipper tunga engångsutgifter och behåller låneutrymmet hos banken.
  • Budgetering och likviditetsplanering blir enkel då du som leasingtagare i förväg känner till leasingavgiften för hela avtalstiden och att finansieringen är tryggad under hela leasingperioden.  
  • Leasing är dessutom skattemässigt avdragsgillt vilket innebär att du inte behöver skatta för objektet som en tillgång, utan leasingavgiften dras som en kostnad.

 

Kontakta oss

Låt oss hjälpa dig att hitta den bästa finansieringslösningen för ditt nästa projekt. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och ta första steget mot att förverkliga dina visioner med Gårda Johan Sport. Vi ser fram emot att samarbeta med dig!