Konstgräs

Man kan ha konstgräs nästan överallt, till fotboll, lek, sport, agility, trädgård, offentliga platser och för inomhusbruk. Vi har lång erfarenhet och ett brett sortiment. 

Konstgräs är en produkt som kan användas inom en rad olika områden, som idrottsanläggningar, lekplatser, skolor, hundklubbar, trädgårdar, parker och andra offentliga utrymmen. Med konstgräs på sportanläggningen får ni ett mycket tåligt underlag och anläggningen kan utnyttjas mycket mer p g a mindre slitage. Inget arbete med gräsklippning. På lekplatsen kan du ha konstgräs med sviktpad under och använda det som fallskydd. Vi kallar det Playgreen. I trädgården har du ett gräs som alltid är grönt och nyklippt. Ingen bevattning och ogräsbekämpning. Gräsallergiker kan enklare vistas ute i trädgården.

Våra konstgräs ser naturliga ut, känns som naturligt gräs med hög komfort och slittålighet. Vi har konstgräs som är 100% återvinningsbara och konstgräs som är tillverkade av återvunnet material. 

Gårda Johan kan konstgräs - I vårt sortiment har vi konstgräs för både fotboll, lek, sport, trädgård, offentliga platser och för inomhusbruk.

 

 

 

 

Konstgräs

 

Det pågår en diskussion angående granulat i konstgräsplaner och spridning av mikroplaster till miljön.

Genan som är leverantör av SBR granulat har satt ihop några skrivelser, granulatet och miljö och hälsa. Detta tillsammans med våra tips och metoder på hur man får granulatet att stanna kvar på fotbollsplanen och inte sprids ut i miljön kan ni läsa om under Miljö.

Produkter

Konstgräs för fotboll från Gårda Johan Sport

Konstgräs Fotboll

Gårda Johan har tillbehören till fotbollsplanen som detta svarta avbytarbås

Tillbehör Fotboll

Vårt miljövänliga gröna granulat, infill - Ecotherm. Tillverkat av återvunnet material och är 100% återvinningsbart.

Ifyllnadsmaterial-Fotboll

Sviktpad/ Dränpad

Miljö

Konstgräs för lek och aktivitet hos Gårda Johan Sport

Konstgräs Lekplats & Sport

Konstgräs för landskap och miljöer hittar du hos Gårda Johan Sport

Konstgräs Trädgård & Landskap

Köp kantlister för konstgräs och gummi hos Gårda Johan Sport

KantlisterGårda Johan var tidigt ute med att lansera konstgräs och i vårt team ingår bland annat Thomas Wernerson och Mats Gren, båda elitspelare som aktiva och väl förtrogna med hur olika underlag upplevs av dagens spelare.

Kontakta oss så guidar vi er från idé till slutförd installation.

Mats
Gren

Försäljning & Konsultation

073-347 22 01

Thomas
Wernerson

Försäljning & Konsultation

070-583 25 11

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se