Konstgräs för fotboll

Konstgräs för fotboll

Vi kan konstgräs! Allsvenskans mest hyllade konstgräsplan kommer från Gårda Johan Sport.

Välkommen till Gårda Johan Sport – din främsta partner inom konstgräs för fotbollsplaner. Med förståelse för sportens krav och estetikens betydelse erbjuder vi skräddarsydda lösningar som höjer nivån på spelupplevelsen och förvandlar fotbollsplaner till imponerande arenor.

Med vår långa erfarenhet av att installera konstgräs och det nära samarbetet med våra leverantörer av konstgräs, däribland Limonta Sport, är vi specialiserade på att installera högkvalitativt konstgräs som är speciellt utformat för att möta de tuffa kraven från fotbollsspel. Vi erbjuder marknaden konstgräs, installation och underhåll som håller allra högsta kvalitet och standard. För dig som kund innebär det att du kan känna dig trygg med att få den bästa lösningen för just dina behov när det kommer till utformning, anläggning och service av konstgräs för fotboll.

När du väljer Gårda Johan Sport kan du vara säker på att du samarbetar med en pålitlig och erfaren partner som strävar efter perfektion i varje detalj. Vi har en beprövad historia av att leverera framstående konstgräsprojekt till olika anläggningar och kunder. Vårt mål är att inte bara tillhandahålla en produkt, utan att skapa en unik spelupplevelse som lockar spelare och besökare. 

 

 

 

Fotbollsplaner med konstgräs

Med konstgräs på fotbollsplanen får ni ett mycket tåligt underlag och anläggningen kan utnyttjas mycket mer p g a mindre slitage. Vi förstår vikten av att ha en högpresterande spelplan som kan hantera intensiv användning under en lång säsong. Därför använder vi enbart de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att din fotbollsplan har högsta kvalitet och prestanda. Vi arbetar med ett antal olika konstgrässystem som passar till olika krav, markförhållanden och miljöer. Detta ger oss möjlighet att kunna anpassa och erbjuda kunden den bästa möjliga spelupplevelsen. Vi erbjuder konstgrässystem med olika typer av konstgräs, pad och infill. Vi har konstgräs där infillet enbart består av sand och där fokuset då ligger på konstgräset och på paden. Vi har fått många positiva, uppskattande kommentarer om detta systemet.

Skötsel

En konstgräsplan ska inte bara anläggas och användas, den ska också skötas och underhållas. En konstgräsplan kräver mindre både i kostnad och i tid för skötsel och underhåll, samt kan nyttjas mycket mer än en naturgräsplan. Men en konstgräsplan kräver precis som en naturgräsplan rätt skötsel och underhåll för att vara i bästa möjliga skick och får inte tillåtas att förfalla. Vi hjälper er  gärna att ta fram de skötselredskap ni behöver för att sköta om er plan.

När en fotbollsplan är färdiginstallerad lämnas skötsel- och underhållsmanual över till kunden. Manualen beskriver hur planen ska skötas och underhållas för att givna garantier - livslängd, materialhållbarhet och spelegenskaper - ska upprätthållas. 

Köpa konstgräs för fotboll – hör av er till oss

Ska du anlägga en fotbollsplan, stor eller liten eller kanske byta ut det gamla konstgräset? Oavsett om du driver en professionell idrottsanläggning eller en lokal fotbollsplan, är Gårda Johan Sport din pålitliga partner för konstgräs av högsta kvalitet. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och visioner för din fotbollsplan.

Vårt dedikerade team är specialiserade på att tillhandahålla konstgräs av högsta kvalitet, utformat med nyskapande teknik och noggrannhet. Vi förstår att varje fotbollsplan är unik och har sina egna behov och utmaningar. Därför arbetar vi nära våra kunder för att erbjuda skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna och skapar en perfekt spelplats för både amatörer och professionella. Med Gårda Johan Sport vid din sida kan du förvandla din plan till en spektakulär spelarena som speglar professionalism, hållbarhet och passion för fotboll. Gårda Johan Sport hjälper er från idé till färdigt projekt. Vi kan ansvara för hela entreprenaden eller just de delar du som kund behöver hjälp med.

Gårda Johan var tidigt ute med att lansera konstgräs och i vårt team ingår bland annat Thomas Wernerson och Mats Gren, båda elitspelare som aktiva och väl förtrogna med hur olika underlag upplevs av dagens spelare.

Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov och låt oss hjälpa dig att ta din fotbollsplan till nästa nivå med vårt enastående konstgräs. Fundera inte utan hör av dig om ditt projekt så kan vi titta på möjliga lösningar och ta fram ett pris på en konstgräsplan.

Välkommen till framtiden för fotbollsplaner – välkommen till Gårda Johan Sport!


Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

 

Mats
Gren

Försäljning & Konsultation

073-347 22 01

Thomas
Wernerson

Försäljning & Konsultation

070-583 25 11

Konstgräsalternativ för fotboll

 • Diamond

  Diamond är det perfekta konstgräset för skolor, akademier, idealiskt för sporter både på professionell- och amatörnivå. På platser där en extremt hög användningsintensitet krävs från gräsmattan.

  Särskilt goda egenskaper för fotbollsspel men lämpar sig även väl till andra idrotter som rugby och amerikansk fotboll. Ett tåligt tvåfärgat gräs som ger mindre ”splash” effekt på ifyllnadsmaterial. Dess enkelhet i form är ryggraden i vårt 3G-sortiment och med den lämpliga tjockleken kan Diamond2-garnet stå ensamt och ge en utmärkt yta som klarar de nuvarande kraven på lisport som krävs av de stora sportens styrande organ.

 • Duo Shape

  Innovativ form och extraordinär prestanda.

  Duo Shape består utav två olika fiberformer, bägge med en unik polymersammansättning, som tillsammans ger konstgräset flera fördelar:

  Högt slitagemotstånd
  Lägre ljusreflektion i ytan (mattare)
  Bra elastiskt minne, återtar sin upprätta position
  Mindre ”splash” effekt på ifyllnadsmaterial
  Bra spelegenskaper över tid

 • HeroShape

  Heroshape, exklusiv form för topprestanda.

  HeroShape är en unik produkt, ett konstgrässystem med en exklusiv sektion som studeras för topprofessionella användare. Dess enastående motståndskraft ger konstant spelprestanda på högsta nivå, tillsammans med ett mycket naturligt utseende. Ett trefärgat gräs - field green + lime green + clover. Garnets förmåga att återta sin upprätta position likt naturgräs spel efter spel garanterar långsiktig bollrullningsstabilitet, ger realistiska spelförhållanden och svarar därför på en av nyckelfrågorna som ofta ställs av elitlag och idrottare angående konstgrässystem. Idealisk till fotboll, rugby, baseball och amerikansk fotboll.

  HeroShape har testats av ackrediterade institut enligt de senaste FIFA- och WR-kraven och klarar alla hållbarhets- och prestandatester som krävs enligt internationella standarder.

   

 • MAX S

  Med en fibertjocklek på 380 micron och en unik fiberform som återspeglas i namnet MAX S, är detta ett konstgräs som återtar sin upprätta position likt naturgräs. Förutom ett bra ”minne” ger denna fiber en mjuk och skön känsla till underlaget, med spelegenskaper och ett naturtroget utseende som passar den stora arenan.

Tillbehör - miljöåtgärder konstgräsplaner


Borststation

Beskrivning: En mobil galvaniserad borststation med stänkskydd som samlar upp granulatet i plåten under gallret. Mått ca 925x1210x1165 m

Borststationen går att bygga på så att man får fler stationer i bredd. 

 

 

 

 

 

 

 


Skoborste 

Beskrivning: Galvaniserad stålställning med 4 st borstar, LxBxH 300x290x850 mm

 


Skrapgaller granulat 

Beskrivning: Fotskrapor för uppsamling av bl a granulat, placering vid entré till konstgräsplan. Ram och galler i varmgalvat stål. Storlek 100 x 50 cm, tjocklek 30 mm.


GRANULATFÄLLA

Beskrivning: Dagbrunnsfilter, idealiska att placera i dagvattensbrunnar runt fotbollsplanen. Funktionellt och lätt att tömma. Anpassade för att ta hand om mikroplaster, SBR/gummigranulat och andra föroreningar innan det rinner ut i vårt vattensystem. Filtren anpassas till din modell av dagbrunn på din anläggning.

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se