Konstgräs för fotboll

Konstgräs för fotboll

Vi kan konstgräs! Allsvenskans mest hyllade konstgräsplan kommer från Gårda Johan Sport.

Med vår långa erfarenhet av att installera konstgräs och det nära samarbetet med vår leverantör Limonta Sport erbjuder vi marknaden konstgräs och installation som håller allra högsta kvalitet och standard.

MAX S fibret är ett resultat av många års F&U där målet har varit att få fram ett fiber som återtar sitt upprätta läge, är slitstarkt samt ger en mjuk och naturtrogen känsla.

Gårda Johan Sport hjälper er från idé till färdigt projekt.

Konstgräsalternativ för fotboll

 • MAX S

  Med en fibertjocklek på 380 micron och en unik fiberform som återspeglas i namnet MAX S, är detta ett konstgräs som återtar sin upprätta position likt naturgräs. Förutom ett bra ”minne” ger denna fiber en mjuk och skön känsla till underlaget, med spelegenskaper och ett naturtroget utseende som passar den stora arenan.

 • Duo Shape

  Duo Shape består utav två olika fiberformer, bägge med en unik polymersammansättning, som tillsammans ger konstgräset flera fördelar:

  Högt slitagemotstånd
  Lägre ljusreflektion i ytan (mattare)
  Bra elastiskt minne, återtar sin upprätta position
  Mindre ”splash” effekt på ifyllnadsmaterial
  Bra spelegenskaper över tid

 • Infinity

  Ett multisportgräs som är otroligt slitstarkt och lämpar sig mycket väl till näridrottsplatser där användandet är stort och underhållet är mindre. Särskilt goda egenskaper för fotbollsspel men lämpar sig även väl till andra idrotter. Fibret som används genomgår en särskild framställningsprocess som ger fibret en unik hållbarhet. Resultatet blir ett konstgräs som står emot det hårdaste slitaget utan att fibrerna går sönder (splittas).Därför kan vi erbjuda en garanti på våra Infinity produkter som sträcker sig över 5 år med obegränsat antal användartimmar. Med andra ord kan konstgräset nyttjas 24 tim/dygn i fem år med bibehållna egenskaper och standard.

Tillbehör - miljöåtgärder konstgräsplaner


Borststation

Beskrivning: En mobil galvaniserad borststation med stänkskydd som samlar upp granulatet i plåten under gallret. Mått ca 925x1210x1165 m

Borststationen går att bygga på så att man får fler stationer i bredd. 

 

 

 

 

 

 

 


Skoborste 

Beskrivning: Galvaniserad stålställning med 4 st borstar, LxBxH 300x290x850 mm

 


Skrapgaller granulat 

Beskrivning: Fotskrapor för uppsamling av bl a granulat, placering vid entré till konstgräsplan. Ram och galler i varmgalvat stål. Storlek 100 x 50 cm, tjocklek 30 mm.


GRANULATFÄLLA

Beskrivning: Dagbrunnsfilter, idealiska att placera i dagvattensbrunnar runt fotbollsplanen. Funktionellt och lätt att tömma. Anpassade för att ta hand om mikroplaster, SBR/gummigranulat och andra föroreningar innan det rinner ut i vårt vattensystem. Filtren anpassas till din modell av dagbrunn på din anläggning.

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se