Konstgräs Trädgård & Landskap

Trafikmiljöer, skolgårdar, trädgårdar, offentliga platser – visst lyser det upp med en del grönt i sammanhang som annars kan upplevas som ganska grå. Vi erbjuder konstgräs för alla typer av miljöer. Beroende på hur en yta ska utnyttjas ställs det olika krav på slitage, funktion och utseende.

Konstgräs är mycket slittåligt och ett gräs utan krav på vare sig vatten, sol, gödsel, luftning eller klippning. För trädgårdar där gräs av olika anledningar har svårt att växa, samt för svåråtkomliga områden är konstgräs ett mycket fördelaktigt alternativ. Med konstgräs kan man skapa en trivsam, ombonad innergård med litet krav på underhåll.

Gräset har ett naturligt utseende, är miljövänligt och är mjukt att sätta fötterna på. En altan med konstgräs eller varför inte bygga en egen putting green i trädgården där du kan träna på dina puttar när som helst. Konstgräs runt poolen går också utmärkt, skönt att gå på och man undviker att få med smuts ner i poolen. Det finns även de som lägger konstgräs inomhus i butik, kontor eller på gymmet.

 

Konstgräs till golfbana
Egen golfbana hemma


Vårt egna miljövänliga landskapsgräs

 • GJ ECO 28

  Finns i fiberlängd 28 mm
  Tät för en mjukare känsla och naturtroget utseende
  Ett av våra mest miljövänliga konstgräs
  Tillverkat av mer än 80% återvunnet material
  5 års garanti
  De raka fibrerna är C-formade och ger en utmärkt spänst
  Framtagen för att ge en perfekt balans mellan slittålighet & känsla
  Fibervikt per m²: 1285g

  Produktblad GJ ECO 28

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se