Markdekor

Att vara fysiskt aktiv är fördelaktigt för hälsan, välmåendet och inlärningsförmågan. Med våra kreativa, dekorativa och färgglada markdekorer kan du få mörka och tråkiga ytor att sticka ut. Du kan enkelt skapa nya lekytor och få igång fantasin. Det är thermoplast som smälts fast i asfalt, betong, markplattor mm.
Oavsett om det är en lekplats, ett allmänt område eller en affärsingång som behöver uppdateras, erbjuder vi en kreativ lösning med  dekorationer och figurer.

Spel och lekar för aktivt lärande

Behöver lekplatsen uppdateras är de färgglada dekorationerna en enkel, kvalitetslösning. De färgglada spelen engagerar barnen både till lek, rörelse och inlärning.  Till exempel kan lekplatsspelen vara ett roligt och alternativt sätt att lära sig att stava, räkna eller lära sig klockan. Med ett utbud som inkluderar hopphagar, sportbanor, siffertabeller och vägar för lek kan vi garantera att det finns något för alla. Alternativen är oändliga – så släpp loss din fantasi.

Högfriktionsmaterialen minimerar risken för hala ytor och gör det till en säker plats för barnen att leka.

Säg till om ni behöver hjälp med installationen så tar vi med den i offerten också.

 

 

Färgglada och miljövänliga

Markdekorationerna finns i 26 färger vilket gör det enkelt att utforma dekorativa skyltar och symboler för att passa alla behov.
Det förformade termoplastmaterialet som används har klarat sig bra i känslighetstester enligt internationella standarder. Pigmenten som används är alla organiska och materialet avger inga miljöskadliga ämnen och riskerna för hudproblem och allergiska reaktioner minimeras.

Använd markdekor till ditt företag

Med kreativa och färgglada mönster kan du designa offentliga områden på ett nytt och annorlunda sätt . Till exempel kan man märka ingången till butiker och affärslokaler. Varumärke, image och service är viktiga delar för alla företag. Om du exempelvis markerar ditt parkeringsområde med företagsfärger, logotyper eller symboler, kan du välkomna dina gäster, anvisa dem i rätt riktning och samtidigt göra ditt företag synligt.

Installation av markdekor

Här kan du ladda ner broschyren med dekorationerna

Bläddra i katalogen

 

 

 

 

 

 

 

 

Här kan du ladda ner broschyr med vägmarkeringar

 

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se