Utegym Mouv'roc & Street Workout

Utegym

Utegym har blivit alltmer populärt de senaste åren, då fler och fler människor söker efter alternativ till traditionella gym som kan bli trånga och instängda. Utegym ger människor möjligheten att träna utomhus och dra nytta av frisk luft och naturligt ljus samtidigt som de får en fullständig träningsupplevelse.

Utegym finns tillgängliga på många platser som löparspår, idrottsanläggningar, parker, strandpromenader och andra utomhusområden. Ett utegym kan bestå av en mängd olika träningsredskap, inklusive styrketräningsmaskiner, löparbanor, hopphinder och mycket mer.

Fördelarna med utegym är många. De är gratis att använda och tillgängliga för alla, oavsett ålder, kön eller träningsnivå. De ger också en möjlighet för människor att komma ut och träna i naturen, vilket kan ha positiva effekter på både fysisk och mental hälsa.

Mouv Roc

Mouv'roc®, Open Mouv'roc®, Space'roc® och Satellites är fristående, tillgängliga utegym som gör det möjligt för flera användare att utöva fysisk aktivitet samtidigt och allt på ett ställe.

  Mouv'roc®

  Mouv'roc® är en kompakt struktur med obegränsad tillgång som gör det möjligt för fler att delta i fysisk aktivitet samtidigt på en och samma plats.

  Den har utformats som en gatumöbel. Tack vare sina rena linjer integrerar Mouv'roc® alla typer av stadsmiljöer.

  Mouv'roc® syftar till att förbättra användarnas välbefinnande och livskvalitet. Det uppmuntrar fysisk aktivitet genom fri och obegränsad tillgång. Det kan vara installerad i alla typer av miljöer. Mouv'roc® är källa till välbefinnande: det samlar människor kring fysisk träning, en universell och positiv aktivitet.

  Varje Mouv'roc® har ett antal funktioner beroende på dess storlek. En övningspanel visas så att du enkelt förstår. En QR-kod på varje övningspanel ger tillgång till ytterligare övningar.

   

  Open Mouv'roc®

  Sineu Graff har utformat Open Mouv'roc som ett öppet gym för att erbjuda idrottare, erfarna eller tillfälliga, ett skyddat utrymme för styrketräning eller stretchövningar.

  Tack vare taket är Open Mouv'roc tillgängligt för alla och när som helst på dygnet.

  Varje Open Mouv'roc® har ett antal funktioner beroende på dess storlek. En övningspanel visas så att du enkelt förstår. En QR-kod på varje övningspanel ger tillgång till ytterligare övningar.

  Space'roc®

  Space'roc® kombinerar ett skyddat utrymme som kan inredas på många olika sätt, med en yttre fasad av träningsredskap. Koppla av, jobba, leka, prata, träna... Det finns obegränsade möjligheter. Space'roc blir en riktig mötesplats.

  Satellites

  Satellites är isolerade Sport & Health-element som kan installeras på egen hand eller integreras i Open Mouv'roc® beroende på modell.

  Satellites syftar till att förbättra användarnas välbefinnande och livskvalitet. Det uppmuntrar fysisk aktivitet genom fri och obegränsad tillgång. Den kan installeras i alla typer av mijöer. Satellites är källa till glädje: de samlar användare kring fysisk träning, en universell och positiv aktivitet.


  I broschyren nedan kan du se och
  inspireras av alla varianter och
  modeller av utegymen från Mouv'roc!

  Gårda Johan Sport utegym broschyr Mouv'roc

  Street Workout

  STREET WORKOUT Inferno Street Workout är en serie med 6 olika redskap för träning. Produkterna är av högsta tänkbara kvalitet, där ram/stomme utgörs av stål med diameter 102 mm som är galvaniserat och pulver lackat för att stå emot vårt Nordiska klimat. Handgreppen är mjuka och greppvänliga i anti-halkmaterial.

  Samtliga produkter uppfyller alla säkerhetskrav i stadsmiljö och ger dessutom varje utövare förutsättningar för en bred form av träning. Varje produkt kan installeras separat eller som del av en serie av totalt 5 eller 6 stationer.

  Vi hjälper er med all teknisk information om material, storlek, fallhöjder, markunderlag samt råd och anvisningar till ert projekt. Tydliga instruktioner och träningstips medföljer samtliga produkter för att ge utövaren bästa möjliga upplevelse.

  Som ytmaterial i gymområdet passar vårt fallskyddsgummi väldigt bra. Både stöt- och ljuddämpande med bra dräneringsförmånga och är behagligt att träna på. Läs mer om GJ Fallskydd här.

  Våra stationer

  • The combined


   Klicka på bilden för mer information. 

  • Triple parallel bars

   Klicka på bilden för mer information.

  • Triple pull-up fixed bars

   Klicka på bilden för mer information. 

  • Triple push-up fixed bars

   Klicka på bilden för mer information.

  • Tunnel and Dips table

   Klicka på bilden för mer information.

  • Table

   Klicka på bilden för mer information.

  Ett komplement till ett utegym eller hinderbana är våra klätterblock, boulders. Läs mer om dem här.

  Kristoffer
  Ketels

  Fallskyddsgummi, konstgräs, lekutrustning, multiarenor

  070-896 51 95

  Kontakta oss

  Telefon

  031-55 92 00

  Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


  UPP

  Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
     Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se