Fallskydd

Vårt fallskyddssortiment

Vårt fallskyddssortiment består av GJ Fallskyddsgummi, fallskyddsgummi Infinergy, fallskyddsgummi Cushion+ samt vårt fallskydd med konstgräs Playgreen.

GJ Fallskyddsgummi, det traditionella innehållet, SBR i botten och EPDM i toppen.

Fallskyddsgummi Infinergy ett nytt PAH-fritt material för basskiktet,  expanderad termoplastisk polyuretan (E-TPU).

Fallskyddsgummi Cushion+ är också ett PAH-fritt material för basskiktet, 100% nytt EPDM.

PlayGreen, vårt fallskydd med konstgräs består av väderbeständig sviktpad samt konstgräs från vårt sortiment som dressas med sand.

 

 

GJ Fallskyddsgummi

GJ Fallskydd hittar du bara hos Gårda Johan.

Med GJ Fallskyddsgummi, ofta kallat gummiasfalt eller platsgjuten gummi, kan du skapa en fantasifull lekplats, en hållbar spelplan eller en praktisk och mjuk golfstig. GJ fallskyddsgummi är ett stötabsorberande fallskyddsgummi som installeras på plats och kan därför anpassas helt efter miljön. Du kan välja bland ett flertal färger och skapa mönster helt efter din egen fantasi.

Vi hjälper dig från start till mål!

GJ Fallskyddsgummi är en stötabsorberande gummibeläggning som kan användas till många olika områden. Produkten har utvecklats till en produktsammansättning av allra högsta kvalitet. GJ fallskyddsgummi är en mångsidig och populär produkt i olika miljöer.

GJ Fallskyddsgummi ger möjlighet att skapa en fantasifull lekplats, såväl som praktiska och hållbara spelplaner, gymytor och golfstigar. Vårt fallskyddsgummi är en av de säkraste underlagstyperna som finns, samtidigt som hållbarheten är hög, underhållet är lågt som tillsammans med livslängden gör materialet otroligt kostnadseffektivt. GJ Fallskyddsgummi kan användas i alla väderlekar året runt och skapar ett levande, roligt och säkert underlag.

Materialet läggs på plats och kan därför formas efter naturen. Möjligheten att skapa i nivåer gör miljön både levande och lekfull. Du kan välja bland ett flertal färger och skapa mönster efter din egen fantasi.

Vi erbjuder dig fullt stöd under hela processen - från planering till installation.

Produkter

Fallskyddsgummi

Playgreen

Lekplats med fallskyddsgummi i färger matchande med omgivningen

Multisportarena med fallskyddsgummi som underlag


PlayGreen

Konstgräs som fallskydd till lekplatser

Playgreen, konstgräs tillsammans med fallskydd är vårt egna testade och certifierade system, som klarar fallhöjder upp till 3m.


Ett system som skapar förutsättningar till en säker lek och gröna, mjuka ytor året om. Med konstgräs får man ett slitstarkt underlag med lång livslängd och låga underhållskostnader.

Dessutom ger konstgräset en bra tillgänglighet jämfört med många andra underlag. Positivt är också att mängden lera och damm som följer med in minskar och några färre gräsfläckar blir det med.

 

Gårda Johans system PlayGreen består utav en väderbeständig sviktpad i tjocklek 20-70 mm beroende på kritisk fallhöjd för ytan, samt konstgräs från vårt sortiment som dressas med sand. För ökad trygghet för dig som kund och användare har vi testat vårt system utan sand ifyllnad i konstgräset, vilket säkerställer att rätt fallskydd råder över tid oavsett underhåll av konstgräset. Skulle sanden vandra ur konstgräset med tiden så vet vi att systemet ändå uppfyller rätt fallskydd.


PlayGreen enligt certifiering EN 1177:2018

Kritisk Fallhöjd    Tjocklek sviktpad

100 cm                   20 mm
140 cm                   30 mm
160 cm                   40 mm
220 cm                   50 mm
270 cm                   60 mm
320 cm                   70 mm

En lekplats med PlayGreen. Mjukt underlag för fötterna och det gröna ger en varm känsla.

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se