Fallskydd

Vårt fallskyddssortiment

GJ Fallskydd hittar du bara hos Gårda Johan.

Med GJ Fallskyddsgummi, ofta kallat gummiasfalt eller platsgjuten gummi, kan du skapa en fantasifull lekplats, en hållbar spelplan eller en praktisk och mjuk golfstig. GJ fallskyddsgummi är ett stötabsorberande fallskyddsgummi som installeras på plats och kan därför anpassas helt efter miljön. Du kan välja bland ett flertal färger och skapa mönster helt efter din egen fantasi.

Vi hjälper dig från start till mål!

GJ Fallskyddsgummi är en stötabsorberande gummibeläggning som kan användas till många olika områden. Produkten har utvecklats till en produktsammansättning av allra högsta kvalitet. GJ fallskyddsgummi är en mångsidig och populär produkt i olika miljöer.

GJ Fallskyddsgummi ger möjlighet att skapa en fantasifull lekplats, såväl som praktiska och hållbara spelplaner, gymytor och golfstigar. Vårt fallskyddsgummi är en av de säkraste underlagstyperna som finns, samtidigt som hållbarheten är hög, underhållet är lågt som tillsammans med livslängden gör materialet otroligt kostnadseffektivt. GJ Fallskyddsgummi kan användas i alla väderlekar året runt och skapar ett levande, roligt och säkert underlag.

Materialet läggs på plats och kan därför formas efter naturen. Möjligheten att skapa i nivåer gör miljön både levande och lekfull. Du kan välja bland ett flertal färger och skapa mönster efter din egen fantasi.

Vi erbjuder dig fullt stöd under hela processen - från planering till installation.

Tillgängliga färger

Standardfärger

Specialfärger

 

Våra Färgmixar

 

Easy Blend Pure

 

Special Mixar

Färgblandningarna Amazing Africa och Fairy Flowers har utvecklats exklusivt med en speciell färg som endast är tillgänglig i vårt system.

Amazing Africa

Fairy Flowers


Konstgräs som fallskydd till lekplatser

Gårda Johans system PlayGreen består utav en väderbeständig sviktpad i tjocklek 30-60 mm beroende på kritisk fallhöjd för ytan, samt konstgräs från vårt sortiment som dressas med sand.


För ökad trygghet för dig som kund och användare har vi testat vårt system utan sand ifyllnad i konstgräset, vilket säkerställer att rätt fallskydd råder över tid oavsett underhåll av konstgräset. Skulle sanden vandra ur konstgräset med tiden så vet vi att systemet ändå uppfyller rätt fallskydd.

PlayGreen enligt certifieringEN 1177:2008

Kritisk Fallhöjd    Tjocklek sviktpad

1300 mm               30 mm
1800 mm               40 mm
2300 mm               50 mm
3100 mm               60 mm

Läs mer om våra konstgrässorter i produktkategorin Konstgräs

Kontakta oss

Telefon

031-55 92 00

Om ni planerar att komma till vårt kontor, ring gärna innan så att ni vet att någon av oss på Gårda Johan Sport finns på plats. 


UPP

Gårda Johan Sport Lek & Landskap AB
   Besöksadress: Entreprenadvägen 1, 417 05 Göteborg | Postadress: Box 8944, 402 73 Göteborg | info@gardajohansport.se