Rådgivning & Konsultation för Projektering och Anläggning av Konstgräsplaner och Aktivitetsområden

Hos Gårda Johan Sport erbjuder vi rådgivning och konsultation för projektering och anläggning av konstgräsplaner och aktivitetsområden. Är din klubb eller förening i behov av en ny konstgräsplan eller ett aktivitetsområde? Vi är er partner för bidrag, projektering, anläggning och finansiering av konstgräsplaner och aktivitetsområden.

Läs mer om finansiell rådgivning här.

Vårt Erbjudande

Bidragsansökan: Vi guidar er genom hela ansökningsprocessen för att maximera era chanser att få ekonomiskt stöd.

Planering och Design: Tillsammans tar vi fram en skräddarsydd konstgräsplan som möter era specifika önskemål och krav med fokus på hållbarhet och kvalitet.

Projektstöd: Vi finns vid er sida under hela projektets gång, från första idé till färdigställd plan, för att säkerställa att allt går smidigt och enligt plan.

Finansiella Lösningar: För att underlätta ekonomiskt erbjuder vi även finansiella lösningar anpassade efter er förenings behov.

 

Gårda Johan Sport är en del av Anläggningslaget hos vår samarbetspartner SvFF, Svenska Fotbollförbundet, som består av företag som bygger, underhåller och utvecklar svenska fotbollsanläggningar.

 

Kontakta oss

Låt oss hjälpa er att skapa den perfekta spelmiljön för era spelare eller ett inspirerande aktivitetsområde. Vi ser till att planen anpassas efter era specifika önskemål och behov, så att ni får en hållbar och högkvalitativ spelmiljö. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi på Gårda Johan Sport kan stötta er och ert projekt. Tillsammans tar vi det vidare snabbare och mer effektivt. Låt oss hjälpa er att förverkliga era visioner och skapa en framtidssäker konstgräsplan!

Vill du veta mer? Hör av dig till vår säljare.

Mats Gren
Försäljning & Konsultation
Tel: 073-347 22 01
mats.gren@gardajohan.se